با انتخاب این مدل پاوربانکهای خوشقیمت، میتوانید بدون نگرانی در هرجایی که هستید از این پاوربانک استفاده کنید. با توجه به نکات گفته شده در این مقاله، میتوانید یک گزینه متناسب با نیازهای خود را انتخاب کنید.
فهرست مطالب
معرفی و راهنمایی انواع پاوربانکها با مشخصات کاربردی
در دنیایی هستیم که بیش از پیش با وسایل هوشمند، تمام زندگی ما را به اختیار خود در آورده است. این وسایل و ابزارهای الکترونیکی، پس از مدتی نیاز به شارژ شدن دارد و اکنون در این زمان، باتریهای بهکار رفته در آنها، تا بینهایت شارژ دهی ندارند. تصور کنید که به یک مسافرت طولانی رفتهاید. در مسیر ابزارهای هوشمند شما مانند ساعت و یا گوشی همراه، شارژ خود را به اتمام رساندهاند و شما نمیتوانید از آنها استفاده کنید. حتی ممکن است در این شرایط، نیاز به برقراری ارتباط با افراد دیگر داشته باشید. چه میکنید؟ آیا یک مخزن باتری برای شارژ وسایل برای شما کاربردی نخواهد بود؟ بله! این پاوربانک است که در این شرایط میتواند، این مخمصهها را از شما دور کند. اگر میخواهید یک پاوربانک خوب و با کیفیت و پرقدرت انتخاب کنید، این مقاله برای شماست. در این مقاله همراه شما هستیم، تا بدانیم چطور میتوانیم یک پاور بانک مناسب را برای شرایط خود انتخاب کنیم.
انواع پاوربانکها
پاوربانکها، با ظرفیتهای مختلف، توان شارژدهی بالا و مقدار شارژدهی در یک زمان، میتوانند در انواع مختلفی وجود داشته باشند. پاوربانکهای خورشیدی و بیسیم نیز امروزه، در میان انبوه پاوربانکهای مختلف قرار گرفتهاند. برای آگاهی از انواع پاوربانکها میتوانید به مواردی که در ادامه مطرح میکنیم، توجه کنید.
1- پاور بانکهای مخصوص لپتاپ
امروزه، لپتاپها، یکی از وسایل جداییناپذیر زندگیهای امروزی است. بسیاری از افراد، شغل خود را به این جعبههای جادویی کوچک مدیون هستند و با استفاده از آنها، زندگی خود را سپری میکنند. اما مشکل این است که این جعبۀ الکتریکی، بدون برق، هیچ کاربردی ندارد. پاوربانکهای مناسب برای امکان شارژدهی به لپتاپ، در شرایط امروزی بسیار موردتوجه قرار گرفتهاند. این همان چیزی است که شما در هنگام کار را لپتاپ خود به آن نیاز خواهید داشت. این نوع پاوربانکها از مخزن باتری بزرگتری برخوردار هستند و ولتاژ بالاتری را فراهم میکنند. پاوربانکهای مخصوص لپتاپ با امکان فناوری پاور دلیوری، باعث میشود که امنیت باتری لپتاپ شما نیز تامین شود و بهراحتی از آن استفاده کنید.
2- پاور بانکهای مخصوص گوشی
تلفنهای همراه هوشمند، هرچقدر که تغییر کردند و به فناوریهای نوینی دست یافتند، هنوز هم مشکل باتری در آنها حل نشده است. این گوشیها با ظرفیت باتری مشخص و توانی متوسط راهی بازار شدهاند و درحالحاظر، بهنظر میرسد شاهد چندان رشدی در میزان حجم و توان باتریها نباشیم. با این حال، یکی از ابزارهایی که بسیار مورد استفاده قرار میگیرند، پاوربانکهای مخصوص گوشی هستند. این پاوربانکها با قدرت شارژدهی یک تا یکونیم میلیآمپر، امکان شارژ کردن گوشیها را فراهم میکنند.
برخی پاوربانکها با پورتهایی با شدت بالا میتوانند فرآیند شارژ سریع را برای گوشیها فراهم کنند. اما در کل، این پاوربانکها بسیار برای شارژ گوشیها مناسب هستند و چندان آسیبی به باتری وارد نمیکنند. این مهم است که پاوربانکی انتخاب شود که به باتری گوشی آسیب نزند، زیرا در پاوربانکهای کیفیت پایین، این امکان وجود دارد.
3- پاوربانکهای مخصوص تبلت و آیپد
تبلتها و آیپدها نیز امروزه، یکی از وسایل پرکاربرد در زندگی افراد است که مسئلۀ باتری نیز برای آنها مطرح است. در بسیاری از موارد، پاوربانکهای مخصوص گوشی نیز میتواند باتریهای تبلتها و آیپدها را نیز شارژ کند. اما از آنجا که باتریهای تبلتها و آیپدها، کمی قویتر از باتریهای گوشی است، باید یک پاوربانک با ظرفیت بیشتر تهیه کنید تا بتوانید حداقل دوبار، تبلت یا آیپد خود را شارژ کنید.
نکات مهم در انتخاب بهترین پاوربانک
در انتخاب بهترین پاوربانک، نکات مهم و کلی وجود دارد که در این بخش آنها را برای شما بیان میکنیم.
1- ظرفیت پاوربانک
اولین نکتهای که در هنگام خرید پاوربانک باید به آن توجه کنید، ظرفیت و حجم باتری پاوربانک است. معمولا پاوربانکها از ظرفیت 10 هزار میلیآمپری شروع شده و بیشتر میشوند. بسیار مهم است که باتری گوشی یا لوازم خود توجه کنید و ظرفیت مناسبی را انتخاب کنید.
2- تعداد پورتهای پاوربانک
یکی دیگر از نکاتی که در خرید پاوربانک مهم است، تعداد پورتهای آن است. ممکن است بخواهید همزمان جند وسیله را شارژ کنید که بهتر است در خرید به این پورتها توجه کنید. هرچند که نباید این نکته را نادیده گرفت که تعداد بیشتر پورتها، ممکن است در روند شارژدهی، سرعت آن را نسبت به یک دستگاه در حال شارژ، کاهش دهد.
3- جنس بدنه پاوربانک
اگر پاوربانک شما بسیار مورداستفاده قرار میگیرد و دم دستتان است، توصیه میکنیم که پاوربانکهایی با جنس بدنۀ فلزی را انتخاب کنید. این نوع پاوربانکها، در برابر پاشش آب و گرد و غبار مقاوم بوده و طول عمر بیشتری را برای شما فراهم میکند.
4- نوع باتری پاوربانک
در بازار، بهطور معمول، باتریها در دو نوع لیتیوم-یونی و لیتیوم-پلیمری تولید میشوند که معمولا نوع آن روی پاوربانک هک شده است. باتریهای لیتیوم یونی، از کیفیت بالاتری برخوردار بوده و معمولا عمر طولانیتری دارند. اگر برای شما مهم است که یک پاوربانک با ظرفیت مناسب و کیفیت بالا داشته باشید، پاوربانک لیتیوم یونی را انتخاب کنید.
فناوری پاور دلیوری (PD) در پاوربانکها چیست؟
فناوری پاور دلیوری (PD) در پاوربانکها قابلیتی است که به کمک آن نیرو را با حداکثر سرعت به گوشی، رایانه و دستگاههای الکترونیکی بهصورت منظم و با شدت ثابت انتقال پیدا کند، تا آسیبی به گوشی و باتری آن نرسد. پس در کل قابلیت Power Delivery انرژی وارد شده به باتری را کنترل کرده و سپس زمانی که باتری شارژ کامل پیدا کرد، انتقال انرژی را متوقف کرده و به باتری آسیبی نخواهد رسید.
فناوری Qi در پاوربانک به چه معناست؟
یکی دیگر از فناوریهای که امروزه شاهد آن هستیم، فناوری شارژ سریع برای شارژ بیسیم است. اگر میخواهید گوشی خود را به کمک فناوری شارژ سریع بیسیم شارژ کنید، باید دقت کنید که گوشی شما از پردازندۀ اسنپدراگون استفاده کند، چرا که این نوع پاوربانکها بیشتر ساخت کمپانی کوالکام است که با باتریهای این کمپانی سازگاری بیشتری خواهد داشت.